Sustainability

Ne kujdesemi për planetin tonë.
Për këtë arsye, DB Hers synon të funksionojë në mënyrë të qëndrueshme dhe etike në çdo nivel, duke minimizuar sa më shumë përdorimin e plastikës në paketimet tona.