DB Hers

A Jewelry Store with a twist.

ProduKtEt Më të PëlQyERa

Unaza për çifte me flutur Unaza për çifte me flutur
Hers, hair sticks, kosove, viral, tiktok, shkopinje per floke, Hers, hair sticks, kosove, viral, tiktok, shkopinje per floke,

Vathët 1 anësor me dizajne të ndryshme

Unaza të njejta për çifte

Shkopinjë për flokë
Byzylyk Klasik - Cartier

Bizhutë tuaja të preferuara

Gjeni të preferuarat tuaja duke klikuar në butonin poshtë

E juaja përgjithmonë!

Të gjitha produktet mund te hapen, te shikohen paraprakisht para pagesës dhe të kthehen apo ndërrohen.

Principi i Hers është që të ofrojë produktet me shërbimin më të mirë të mundshëm!

Mbani lidhjet me ne!

Follow us on Instagram

@dbhers

Instagram feed